Monday, January 18, 2010

Piroger.
Tänkte idag,men varför göra man aldrig piroger?
Så vi gjorde det.
Typisk sån antiklimax-mat.När de var klara bara rann allt av en.
Men så här tex;


Ta hjälp av två 1åringar



Gör en deg


Stek lite färska champisar och kanske blanda i lite mangold+annat


Ta ur några snea och vinda efter en stund i ugnen.
Hejdå.

6 comments:

  1. jag älskar cookalongen.
    kan ja låna de två hjälp-arbetande någon dag när jag ska göra stor-kok?

    ReplyDelete
  2. ja det kan du få..de är mycket bra i köket..lång erfarenhet av all sorts mat

    ReplyDelete
  3. Men gud så sugen jag blev att prova göra egna piroger! Fast det blir inte riktigt lika roligt för mig, jag har ju inga 1-åringar... :)

    ReplyDelete
  4. therese; jag kan varmt rekomendera..fast de är nästan godast dagen efter=perfekt matlådemat

    ReplyDelete
  5. Ååå jag har sedan länge velat göra piroger! Fick ju Susannas mammas resept på chilenska-piroger i skolan och det har jag någonstans... Skit gott ju!

    ReplyDelete
  6. lisa; ja chilenska piroger är supergott

    ReplyDelete