Piroger.
Tänkte idag,men varför göra man aldrig piroger?
Så vi gjorde det.
Typisk sån antiklimax-mat.När de var klara bara rann allt av en.
Men så här tex;
Ta hjälp av två 1åringar
Gör en deg
Stek lite färska champisar och kanske blanda i lite mangold+annat
Ta ur några snea och vinda efter en stund i ugnen.
Hejdå.
Monday, January 18, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
jag älskar cookalongen.
ReplyDeletekan ja låna de två hjälp-arbetande någon dag när jag ska göra stor-kok?
ja det kan du få..de är mycket bra i köket..lång erfarenhet av all sorts mat
ReplyDeleteMen gud så sugen jag blev att prova göra egna piroger! Fast det blir inte riktigt lika roligt för mig, jag har ju inga 1-åringar... :)
ReplyDeletetherese; jag kan varmt rekomendera..fast de är nästan godast dagen efter=perfekt matlådemat
ReplyDeleteÅåå jag har sedan länge velat göra piroger! Fick ju Susannas mammas resept på chilenska-piroger i skolan och det har jag någonstans... Skit gott ju!
ReplyDeletelisa; ja chilenska piroger är supergott
ReplyDelete