Sunday, January 31, 2010

Bina fick ett affektanfall nyss.Tydligen.
Hon har alltid blivit helt blåröd och inte andats in alls när hon blivit riktigt arg.
Men nyss bara blev hon helt okontaktbar,blev helt blå i ansiktet och tappade andan.Helt livlös.
Kanske 30 sekunder,men kändes som 5 minuter.
Sjukt jävla obehagligt.
Det är tydligen rätt vanligt och helt ofarligt. Vissa barn blir sådär när de blir väldigt arga,speciellt i den här åldern.
Men ändå.
Trodde jag skulle dö.

6 comments:

 1. MEN URS VA OBEHAGLIGT. kan du snälla be henne att sluta upp med sånt där så man slipper sitta hemma och oroa sej varje dag.
  jag menar jag är ju redan orolig för hur det kommer kännas när hon blir tonåring och typ "olyckligt kär" då kommer jag inte kunna sova av oro.

  ReplyDelete
 2. jag vet..är sjukt rädd för att det ska bli så flera gånger.även om det inte är nått farligt så är det sanslöst läskigt..

  ReplyDelete
 3. Fy fan! Usch!! Låter väldigt obehagligt det där! Förstår att du var vääääldigt orolig! TUR att det är helt ofarligt men jag förstår hur obehagligt det måste kännas för dig! (eller inte för jag har inga egna barn, men du förstår vad jag menar..) Hoppas verkligen inte att det händer igen!

  ReplyDelete
 4. Hello kära syster!
  Det spelar ingen roll att det är ofarligt du blir förstås skitskraj ändå när det händer eftersom det är ditt barn. Här kommer en otippad person som lidit av detta i ung ålder, Lina A. Då kan man nästan förstå hur ofarligt det är, lugnare människa får man leta efter :)Pussa bråkstakarna från mig

  ReplyDelete
 5. Mimmi; Ja allan o jag trodde typ att hon skulle dö..helt sjukt..typ 5 sekunder men en evighet typ..
  jo jag hörde det,mamma var snabb att upplysa mej om det haha..

  ReplyDelete
 6. Hjälp! Har aldrig hört talas om! Jag får typ panik om Nando sätter lite mjölk i halsen! Det där låter ju skitläskigt!!!!

  ReplyDelete