Friday, May 21, 2010

Men hjärntvättad blir man. Börjar tro att det är något fel för att det inte är städat och perfekt.
Smulor och barnhänder med banankladd som vill hålla i allt.
Andra som har barn i riv och klättra åldern,har på bilder,allt framme fortfarande.Står djur och balanserar längst ut på något fönsterbräde.Ofläcklig soffa.Oritade väggar.
Det kan inte fungera så.

Har folk stökigt,är det stökigt på ett pittoreskt sätt.

Vill sjunka genom jorden.
Är arg.
Vill ta ut samlad ilska på..vem som helst.
Alternativt att det där eviga bålet blir aktuellt.Tända eld på alla fula burkar i skåpet,alla onödiga saker man samlat på sej.

Herregud,allt är en tävling.

4 comments:

 1. men du måste ju tänka på att det alla andra har en av har du två av. det är nog bra mycket enklare att ligga steget före med typ gula tvättlappar när man bara har två händer att torka, och då krävs det ju ändå lite planering... du har alltid fyra. kan inte ens nästan föreställa mig hur du får ihop det. typ när de ska nattas och man kanske har glömt klockan med nån kvart och de har hunnit bli övertrötta och är för trötta för att sluta skrika och stänga ögonlocken. d et händer här hemma ibland och då är vi liksom två vuxna på ett barn och det kan ändå ta en halvtimme innan hon kommer till ro och somnar i nån soffa.
  eller som imorse när hon får tag i smörkniven och börjar slicka i sig smör och hur det på två sekunder är smör precis överallt. intrampat i mattan osv. hade en till stått bredvid och kommit på precis samma bra idé hade vi levt i flott i en månad framåt känns det som.

  plus att jag tror inte folk har det sådär som de visar, och de som har det är säkert rätt tappade på andra områden. tänker nog sällan på oljan och havet och alla fiskar och fåglar som dör eller igelkottar som sätter tuggummi i halsen och kvävs...

  ReplyDelete
 2. men det smakfulla är ändå tröstlöst tråkigt, typ

  ReplyDelete
 3. haha alltid det där smörpaketet som de når överallt!
  men ja det är väl sant...hinner knappt vända sej om innan nästa står i ett fönsterbräde och balanserar,eller stoppar ner saker i toaletten.
  tror mest det är mitt dåliga samvete som spökar...att man borde ha fasta måltider och ett större tålamod..osv.

  ReplyDelete
 4. tålamodet är väl alltid värt att träna upp antar jag. resten tror jag bara är sånt nån har kommit på för att kunna skriva ännu fler barnuppfostringsböcker och tjäna pengar på dem

  ReplyDelete