Tuesday, April 06, 2010

Vill göra allt.
Vill bli ateljerista/bildpedagog..vill jag nog allra helst.Vill skriva en bok,vill vara konstnär,vill bli specialistläkare..
Letar efter någon skrivarlinje jag skulle kunna söka till hösten,för att ha något om allt annat går inte alls vägen.
Men de flesta är i stil med helgkurser eller som om jag kommer få sitta i ett rum med 55+ personer som bränt ut sej,ska hitta sej själv,ta vara på något intresse äntligen.
"Vi utgår från fotografier från ditt liv....." Jag vill inte ha några riktlinjer,inga färdiga idéer. Jag är kreativ,behöver ingen hjälp på traven.
Vill göra som jag tänker mej,men få,men herregud,feedback.Tycker verkligen inte om ordet feedback.Fult.
Inte vet jag,är väl en tant(skrivarkurstant?),men tycker inte om engelskan som lämnar svenska språket lite halvt döende på en landsväg.

Hejdå //55+

3 comments:

  1. Kolla Jakobsbergs Folkhögskola. Där har många kända författare gått har jag fått för mig att jag hört men det kan va ljug... :)

    ReplyDelete
  2. Jag känner igen mig... drömmer om att kunna försörja mig på annat är byråkrati. Jag jobbar som supertorr byråkrat... :-). Är detta verkligen det jag vill? Sen tänker jag att man kanske inte måste självförverkliga sig genom jobbet. Man kanske måste se det bara som en inkomst. Fast då känns det som om livet försvinner.

    ReplyDelete
  3. Ja förstår...på sätt och vis låter det skönt att vara "supertorr byråkrat"...blir ibland så less på att alla ska vara allt annat än "något tråkigt"...jag tror garanterat att man inte måste förverkliga sej själv genom just sitt jobb,finns säkert 100 andra vägar

    ReplyDelete