Tuesday, April 20, 2010

Tre bilder från det verkliga livet.Som jag tillverkade..för några veckor sen.

Älskar att scanna.
Blir lite sämre än orginalbilden,vet inte hur man håller på...men det gör inget.
Blir som så jag alltid vill.

5 comments:

 1. oj jag borde verkligen också boka klipptid. och tandläkartid. men jag tror seriöst inte att jag skulle klara av att sitta och stirra mig själv i spegeln i två timmar just nu. är helt uppsvälld. gu vad jag längtar efter att bli mig själv igen. shit vad jag ska promenera i sommar

  vill du veta något väldigt otajmat? vi ska gifta oss i augusti. tre månader efter förlossningen. inte för att det egentligen spelar någon roll, det är inte som att vi gör det för att få tre svartvita foton att sätta över öppna spisen. det är ju mest för papprena, det praktiska med barn och pengar och sånt där. vi hade lika gärna kunnat göra det med två vittnen i en tegelsal men tänkte att det kanske vore soft med lite sommarfest. men det har redan börjat spinna iväg utom vår kontroll märker vi. alla tycker saker. min brors syster är mer engagerad i bröllopsnatten än vad vi är. jag föreslog att kidsen (systersöner osv) kan tälta i trädgården och att de ju alltid kan smyga in till vår stuga (den har två rum så vi skulle liksom inte störas) om de skulle bli rädda men det var typ värre än att svära i kyrkan för det är ju vår bröllopsnatt!!!!1 jag ba "eh ok men jag hade ändå tänkt amma barn och så, vi ser det inte som nån så stor grej". fick inga svar på det. alltså shit skulle kunna skriva en halv a4 om det här. kanske gör det också. är en bra bit på väg iaf. eller den dåliga stämningen när jag sa att jag vill ha en hund som bestman. såg nån film där de knöt fast en låda med ringarna i på hundens rygg och lät vovven springa fram till altaret. tyckte att det var en kul idé. men det får man tydligen inte heller tycka.

  ReplyDelete
 2. ska göra en såndär länklista och lägga till din blogg där så att jag kan sluta trampa in här 70 ggr om dagen i äkta stalkerstil i väntan på en ny uppdatering.
  tack för alla kommentarer förresten, de är som små presenter.

  det där med blöjorna och mattorna, det var ju inget man kunde föreställa sig innan man fick barn. inte jag i alla fall. eller hur tvätten bara kunde bli liggande i veckor.
  och öppna förskolan... vinterns samtalsämne har varit snö och snöröjning. hur man förhindrar att villataken ramlar in. vilken snöröjningsfirma man ska anlita. vilken snöslunga som är bäst. om man ska sanda eller salta eller båda.

  ReplyDelete
 3. Hej! Hittade till dig från Sammy Rose´s blogg. Ser att du har tvillingar. Hur gamla är de? Har själv tvillingar som är ett och ett halvt precis. UNDERBART att vara tvillingmamma!!

  Hälsningar,
  Jenny

  ReplyDelete
 4. sorry om ja frågar men enligt min blogg-inloggning ska du ha skrivit ett inlägg om ditt hår, men det finns inte. har du tagit bort det?

  ReplyDelete
 5. ja..det kändes så plåttrigt..måste rensa ibland..när jag skrivit för mycke¨på en dag...men ska klippa mä imorn..o vara hårmodell i maj..för typ uppsättning...så får klippningen gratis.typ så stod det.

  ReplyDelete