Tuesday, July 06, 2010

Ska duscha.
Ska klippa lapptäcke-bitar.
Ibland är livet ganska bra.

4 comments:

 1. Blir också lite sugen på lapptäcke nu men har väl inte direkt tid. Tänker mig ett riktigt stort, typ dubbelsängstorlek, med stora lappar. Vill ha som utefilt/slänga på soffan när det blir fläckar. Fast om vi har ett hemmasytt skitstort lapptäcke på soffan blir det nog matförbud där..
  Hur går det för dig?

  ReplyDelete
 2. jag tänker mej också mycket stort..just så slänga på soffan...har något slags fejk-lapptäcke där nu..som liksom går att tvätta 1000 gånger om.
  det är ju det där med soffan,fläckar..om man syr ett "sofftäcke" vill man ju inte gärna ha kladdiga barnsmörgåsar i den dagarna i enda.
  men jag vet också att vi ändå kommer ha kladdiga händer i soffan,även om vi alltid säjer "nu får de börja äta bara i köket".
  Men men.
  Det går framåt,ganska fort.Det är att klippa till bitarna som är tråkigt bara..samt att jag måste köpa lite emot känslan av "vad fan ska det här vara bra för.."

  ReplyDelete
 3. ja det är väl som med "inga skor inne".. funkar tills nästa gång man står färdig i trappuppgången och måste springa in för att hämta nån napp. fast det är ju lättare att få bort grus och smulor från golvet än matfläckar från tyg iofs. är sämst på liknelser. har förresten t.o.m. lyckats spilla ketchup i soffan en gång.
  bra att det går framåt men förstår vad du menar. upplever ibland att det enda roliga med pyssla är resultatet. resan dit är bara en enda lång uttråkad tanke på hur bra det eventuellt kommer bli när det är klart om man inte lyckats fucka up allt på vägen...

  ReplyDelete
 4. haha...det sista stycket i din kommentar...PRECIS så.
  jakten mot klockan unegfär..som måste synda innan något blir fel och jag vill bränna skiten

  ReplyDelete