Saturday, July 10, 2010

Jag kom hem från jobbet klockan 19.
Vill meddela att jag ätit lite glass till middag.
Slits mellan att åka till Als jobb och få riktig mat..och att stanna hemma och göra rutor till lapptäcket.

Känner mej ensam osv.
Har några kompisar som jag aldrig ser/hör längre.
Får svar på sms och sånt..50 år efter att jag skickat.
Ibillar mej att allt är bara deras fel...hämnas med att tänka;
"när ni är 40 och ska börja ha småbarn..tänker jag inte underhålla er ett dugg.."
Vill för det mesta upplysa hela världen om att jag kanske visst vill veta,bli inbjuden,vara med...fast jag har småbarn...fastän jag kanske kommer säja nej.
Inte vet jag.
När jag är 42 är mina barn 20.
Kul för mej,trist för er.

7 comments:

 1. tycker det är rätt bra grej att skaffa barn nu, när man är 40 har förhoppningsvis ekonomin ordnat upp sig också så man kan göra alla de roliga sakerna man vill utan att slakta spargrisen, typ. när jag tänker efter verkar 40 vara möjligheternas ålder eller nåt..

  ReplyDelete
 2. håller med...när man är 40 kanske man har pengar som man inte på långa vägar har nu..då är det på ett sätt bättre att leva knapert nu,känns som det är mindre jobbigt medan man är ung.
  tror ocså att 40 är..jamen möjligheternas ålder

  ReplyDelete
 3. känner mig också lite ensam ibland. men tänker samtidigt att de som tycker att man inte längre är rolig ändå inte riktigt fattat grejen med vänskap. har ju inte förändrats nämnvärt, förutom det att allt kräver lite mer planering nu. är inte ung och spontan längre, bara ung.
  anyways tror också att 40 är Åldern, man har ju fortfarande mycket kvar av livet och kan ägna sig åt konsten osv. tänker ofta att det är sån himla tur att jag fick barn för annars hade jag ändå bara slösat bort de här åren på skitjobb och billigt vin utan att egentligen komma någonstans. men det är ju jag också, typ helt utan karaktär

  ReplyDelete
 4. nä det är väl det som är grejen,att det bara krävs lite mer planering..har inte heller direkt förändrats..kanske är jag i sånnafall bättre än förr.
  har också tänkt på den där grejen vad man skulle gjort annars..jag hade inga som helst planer när jag blev med barn.hade förmodligen fortsatt jobba på coop forum,som jag hatade att göra.

  ReplyDelete
 5. you show those bastards!

  ReplyDelete
 6. hade inte heller några planer, ser det som lite bonusår att tänka ut vad man ska göra, men inga bortkastade år nu!

  ReplyDelete
 7. De som inte bjuder dig får skylla sig själv, och hör sen har storesyster sagt!!! Du är bara bäst för att du inte gör som alla andra. Det kan vara ensamt ibland att inte följa m strömmen men det gör dig iaf till en person att begrunda

  ReplyDelete