Thursday, February 11, 2010

Hemkommen från en tur till Midsommarkransen.Har SL rösten börjat säja Mitzsommarkransen extra mycket på senaste tid?
Nåväl.
Trevligt,hade inte träffat Crilla på år och dar(typ två veckor) pga mycket förkylning och sånt.
Frös ihjäl på hemvägen.Min ålder när det gäller att klä på mej när det är kallt;uppskattningsvis 15 år.Har väl uppdaterat fötterna något,tidigt 2000tal hade man(jag)allstars på fötterna året runt.Gärna med stora hål,praktiskt lagade med silvertejp.
Appropå.Skulle vilja vara sådär som 15,16 år.När man rotade fram något gammalt överkasst som man tyckte var "coolt" och sydde ihop något plagg.Ingen onödig självkritik så långt ögat kunde nå.Köpte en maskeraddräkt,en sån fångdräkt i något glansigt tyg,och tyckte "jamen den här kan jag ha till vardags"
När man bara tyckte att alla idéer man hade var bra.
Och höstadiets jobbiga människor hade fyndiga kommentarer om ens kläder...jag brydde mej faktiskt inte alls.Visste ju vilka det var som 10 år senare skulle sitta på någon deppig hemmafest i skogsgårdarna med Bacardi Breezers på längden och tvären.

Gonatt.

2 comments:

 1. haha åh du var den coolaste på högstadiet. önskar jag hade tänkt lite mer som du då.

  och förresten. kanske vi kan göra torsdagar till en dejt. kolla sämsta serien och äta scones? eller är det en dålig allan-jobb-barnen-etc-dag?
  du har väl inte 6'an heller.
  kanske dags att ni skaffar den nu.
  så vi kan ses lite oftare haha.

  ReplyDelete
 2. allan ska nog börja vara ledig på torsdagar istället för tisdagar så det borde funka..haha ja måste ju ha 6an för att detta ska gå i låset

  ReplyDelete