Wednesday, February 03, 2010

Den dagen Malou tröttnar,inte orkar mer,kommer Lennart Ekdahl ta över stafettpinnen.
Jesus for president.
Gudarna ska veta att det är jobbigt med jesuskomplex.
Någon måste jaga elaka byggare som byggde en elak altan.
Förstår inte hur Tv4 lyckas göra alla "samhällsprogram" så oseriösa.
Tänker mej jakten efter de som skulle passa på de "tunga" platserna(Efter tio, Kvällsöppet med Ekdahl osv)...tänker mej beskrivningen på vad de sökte i stil med;
Hittar du till Gärdet? Alltså bara du hittar dit,alltså typ tunnelbanan..så är det bara och ringa sen.
Orkar för övrigt inte med den där pappan som skrivit en bok om hur han inte kan älska sin son.Tydligen ligger han högt upp på det är synd om mej listan.Jag tycker han är en tönt.
Det är säkert sjukt jobbigt att bli förälder mot sin vilja,sjukt jobbigt att ha barn tillsammans med någon som man inte alls har lust att ha något med att göra...men barnet då? Den pojken har ju inte valt något av detta alls.Har pappan problem att sätta sej in hur det känns för ett litet barn när man ena veckan har en "pappa" och nästa vecka har pappa bestämt sej för att de inte ska ses på X antal månader.För att pappan inte mår bra av det.Nä men suck it up..eller det kanske är hans plan att ärva ner all sin ångest i pojken?
Förstår inte hur man nästan kan avsky ett barn.Bara skita fullständigt i någon som kallar en pappa.
Bara för att man inte hade tänkt att bli förälder.Visst han kanske inte kan se det där barnet som sin son,men han kan väl för guds skulle se honom som en människa? Såna som man brukar kunna känna emapati inför.

1 comment:

  1. I hear you sister! Själviskhet och föräldraskap kan liksom inte gå hand i hand.

    ReplyDelete