Sunday, July 19, 2009

Har varit på mimisemester,men inte i småland.Tanken var att vi skulle åka dit imorn,men nu tycker vi att det är ingen bra idé för att det kommer ändå vara onajs väder.Känns skönt,var inte särskilt sugen på att sitta i en sommarstuga,speciellt inte om det tänker regna hela tiden.Alltså sommarstugor,tycker inte om dem."Här har jag stått hela vintern och väntat" Har intalat mej genom åren att jag gillat det klassiska ihop-plocket av "grejer som blev över",samt alltid ett Yatzi.Men tycker inte alls om det.(Totalt ologiskt resenomang förvisso eftersom vår lägenhet enligt mina mått mätt alltså skulle vara en sommarstuga?)
Och varför har ingen en sommarstuga lite norröver? Berg och mörka skogar. Har en tanke om att jag skulle kunna uppskatta riktiga Norrland i kortare perioder.
Skulle iofs även det kunna vara nått jag mest kommit på,jag har ju egentligen aldrig varit längre norrut än..eh Dalarna kanske.Skamligt.Det känns ju alltid hemskt att man inte hängt så mycket i Norrland men inte särskilt konstigt att man inte varit på tex västkusten.Antar att det är nån slags empati-grej.Västkusten behöver inte uppskattas..det gör ju redan alla som gillar Per Gessle och hummer.Så kan man ju tänka eller tycka.
Gud jag har inte alls såhär mycket åsikter om vårt avlånga land(söker brevvän i KP) som det nu framstår.Kan tänka mej att förbarma mej över alla landskap.Jag kan vara alla landskaps ambassadör. Kan kanske komma att anställa en vikarie för Gästrikland.

1 comment:

  1. haha, ja känner lite samma faktiskt.
    dalsland och blekinge t.ex. vem har nånsin varit där?

    ReplyDelete