Tuesday, February 28, 2012

Alltså.Världen.Orkar ju inte ibland alltså.
Stod på loppistrappan...väntade i kön.
Två typ pensionärer eller vad man kallar dem..knappt...de var väl 63 år kanske började först gnälla om den tidlösa "dagens ungdomar"..inget var bra. Folk hade fula kläder,alla var totlat hjärndöda..osv.Ni vet.
Mer och mer bittert.Osympatiskt.
Och så..."Det här med att pojkar ska få ha kjol och nagellack på dagis och bla bla bla...det är ju perverst..sjukt.Äckligt.Sinnesrubbat..bla bla bla"
Och sen var det en av dem som minsann fått grannar som var två män som bodde ihop.
Och det var typ det sjukaste sen..någonsin.Äckligt att behöva ha såna grannar.
Helst av allt ville de väl bygga en gaskammare i källaren och ta död på dem.
Jag bara höll på att dö.
Kände att jag inte bara kunde stå och lyssna på dem.
Vände mej om och ifrågasatte deras mysiga människosyn.Självklart blev det halvt galna...visste ju knappt var de skulle göra av sej själva.
Nu var det jag som var hjärndöd istället...osv.
Självklart var det ingen annan människa där i kön som hade någon mun att öppna..nä alla bara stod där.Tysta as always.
Trevligt.

Mår illa av att mina barn ska ha sånadär människor i sin värld.
Tröstade mej ändå med att det var 1-0 till mej..och den vettiga mänskligheten.Tur att jag sa nått..hade mått ännu mer illa om jag inte sagt något.
Ärlig talat.Hoppas det finns någon slags Gud..så kan ju de där små människorna stå där och skaka på sina små insektsben den dagen det är dags.

2 comments:

  1. bra att du sa nåt! jag är alldeles för ofta den där som bara håller käften och surar. *knyter näven i fickan- svensk* orkar inte heller med folk. igår var det ett gäng på ett kontor som satt och fikade när jag kom dit, dom pratade om det 'sjuka med att åka till thailand och skaffa en fru' med överhuvudtaget INGEN reflektion över att det kunde ha funnits någon på kontoret som faktiskt gjort det, eller skaffat man, eller barn därifrån. eller nåt. alltså ibland.....

    ReplyDelete
  2. Bra Tova! Jag är likadan kan inte heller hålla käften, gillar att deras argument aldrig håller, då kan man ju lik gärna börja ifråga sätta om människor som inte BIDRAR med något borde få leva, för de gör så fan ingen nytta fast det har "valt" sina liv... Suck! Mänskligheten sucks!

    ReplyDelete