Sunday, October 03, 2010


Har blivit mest negativa inlägg på senaste tiden..
Kul för mej.
Kul för er,framförallt.
Men är väl inte gjord av plåt och skruvar?
Behöver inte skriva något när marken under mej förvandlats till typ..inte vet jag,men någon slags lyckad kaka.
Hejdå.
Måste fortsätta klä in lådor nu.

Vänta.
Kom att tänka på sen sak.
Sjukt jobbigt om jag var syrra med Brandon nu.
Typiskt sånt läge där han kommer och knackar på dörren...och räddar världen.
Slänger ur sej diverse peppande grejer.
Alternatvt kan peppandet innehålla ett ganska rejält mått av "jag är beviken på dej men kan överväga att älska dej ändå.."

5 comments:

 1. hej tova. har velat lämna kommentarer på alla de senaste inläggen men har fastnat vid "håller med" och inte kunnat ta det vidare. för jag håller ju med om typ allt, det är därför man älskar din blogg.
  ett exempel på håller med: stuvar hellre in skräpet i nån garderob än går de 20 metrarna från porten till soprummet. eller att om jag hade en trädgård skulle jag tända små brasor hela tiden. skulle antagligen bli en sån som skapar skräp bara för att få elda. som i den där sketchen.

  ReplyDelete
 2. fast en grej: jag upplever nästan andra föräldrar som allra värst när det kommer till tvååringar med typiskt tvååringsbeteende. tycker aldrig att jag får så mycket arga blickar när ruth tar ton som på öppna förskolan eller på väg från nån lekpark. känns alltid som att alla andra vet så mycket bättre hela tiden vad det än gäller, fast de egentligen inte gör det...

  ReplyDelete
 3. idag har jag varken vettigt eller vist att skriva, vill mest säga att jag gillar din blogg väldigt mycket! säga det igen, för det har jag säkert sagt förr. du är någon man vill känna tror jag.

  ReplyDelete
 4. OM du varit brandons syster hade du antagligen suttit på fönster-karmen och tjurat. kanske pratat i telefon, en sån där tjock vit lur med lång antenn. och sen hade han stått i dörren till badrummet i sin piké, kanske en handduk spontant slängd över axeln.
  asså jag ser hela scenariot i huvudet. loooves it

  ReplyDelete
 5. saba; blev glad när jag såg att du var tillbaka både här och i egen blogg!!!
  men ja,förstår vad du menar med andra-föräldrar-blickar.minns dem mest från i våras när det kändes som jag släpade skrikande barn i gruset på lekparken medan de stod med någon "välartad" unge som knappt sa burken.kändes som alla tyckte "herregud" fastän de säkert inte alls gjorde.
  tänker också att alla tror jag är en ensam stackars mamma..eftersom jag är yngre än dem.tror att de tror jag är 15 och övergiven av samhället typ...(detta är inte särksilt realistiskt att de tänker..men ändå)

  jennie; sjukt kul o höra! blir väldigt bloggpeppad och allt!!

  Crilla; JA! alltså jag sitter i den där fönsterbänken heela tiden.
  jag är mer fundersam och ångestmättad än Brandon.
  Brandon är mer en driven person,brinner för demokratin och tycker inte illa om bögar.

  ReplyDelete