Saturday, September 05, 2009

Märks att det finns två bäbisar här hemma som vant sej med att det funnits två föräldrar varje dag under hela sommaren.Nu när Al börjat jobba så är de tex omöjliga att söva,nästintill.
Lurar till sej vällingflaska efter vällingflaska i tron om att nu sover de nog efter den här.
Och när en somnat,är det liksom alltid one to go.
Fast när de båda sedan sover känns det tomt.

Inte vet jag,tror jag har haft grissjukan.Kanske pga det som det varit jobbigt de två senaste dagarna.

Äh vilket klagande.Tycker inte om sånt här klag,eller sanningen;får dåligt samvete av klagande.Är det något som man kan intala och bedyra sej om innan man får barn så är det "nä men jag kommer aldrig att bli en såndär förälder som har dåligt samvete över konstiga saker.." Men sen kommer det som ett brev på posten.Inte vet jag hur det är när man har en bäbis,men när jag är själv med två känns det ibland som jag bara hinner logistera.Bära,klä på,byta blöjor,leta nappar,koka välling,göra mat...aldrig som om jag hinner leka eller sånt.DET får jag dåligt samvete över tex.Även fast det inte alls är sant.

(Observera att pappors brev oftast inte kommer fram,ligger i Café Norrköpings gamla lokaler...)

Herrå.

2 comments:

  1. asså, brudn på din bild skulle behöva ens eriös makeover...KOLLA BARA ÖGONBRYNAAA...hallå lixom, helt sabla otajt.
    hahaha.

    ReplyDelete
  2. Hej Gulliga vän! Känner med dig och att jag redan trots att bebben inte ens har kommit börjar falla in i skuldkänsloträsket! Tycker jag t.ex. att jag hör en underton av "vaför är hon inte hemma å vilar sig" när de egentligen säger "fan va grym du e som orkar gå i skolan fortfarande". Att man måste vara så perfekt och så normriktig!

    KRAM!

    ReplyDelete